Haemme palvelukseemme

 

Siltojen sekä vesi- ja satamarakenteiden suunnitteluun erikoistunut Insinööritoimisto Ponvia Oy hakee monipuolisiin suunnitteluhankkeisiin

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti monipuolisista silta- ja erikoisrakenteiden suunnitteluhankkeista. Sinulla on kokonaisvastuu projektiryhmän toiminnasta ja sen työn tuloksista.

Projektipäällikön tehtävä edellyttää joko diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta taitorakenteiden suunnittelutehtävistä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuullista ja rohkeasti toimeen tarttuvaa asennetta työhön sekä yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
Vaativan- tai poikkeuksellisen vaativan luokan betoni- ja teräsrakenteiden suunnittelupätevyydet katsotaan eduksi.

 

SILTASUUNNITTELIJAA

Suunnittelijalta edellytämme diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat otetaan huomioon.
Arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuullista ja rohkeasti toimeen tarttuvaa asennetta työhön sekä yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

 

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia suunnittelutehtäviä, nykyaikaiset työmenetelmät sekä mahdollisuuden vaikuttaa toimenkuvaasi ja yrityksen kehittämiseen alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilökuntaedut sekä työyhteisön vahvan tuen. Työpaikka sijaitsee Oulussa.

 

Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sekä ansioluettelon voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen : kari.kuusela@ponvia.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa DI Kari Kuusela puh. 040-507 0072 ja DI Tuomo Järvenpää puh. 050-338 6540