Asiakastiedote - Sähköpostiosoitteemme vaihtuvat

31.01.2023

Hyvä asiakkaamme,

liityimme viime vuonna osaksi valtakunnallista suunnittelu- ja konsulttitalo A-Insinöörejä ja vahvistimme voimiamme laaja-alaisena infrarakentamisen suunnittelukumppanina.
Otamme nyt käyttöön konsernimme verkkotunnuksen, joka on muotoa ains.fi

Ponvia yhdistyi osaksi valtakunnallista rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitaloa ja sen yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialaa viime vuonna. Osana A-Insinöörejä, yhdessä noin 200 infrasuunnittelun eri osa-alueisiin erikoistuneen asiantuntijan kanssa autamme onnistumaan infrarakentamisessa ympäri Suomea – myös suurissa ja vaativissa hankkeissa.

Otamme nyt käyttöömme A-Insinöörien verkkotunnuksen sähköposteissa ja etäkokoustyökaluissa.
Tavoitat Ponvian asiantuntijat jatkossa sähköpostitse osoitteella: etunimi.sukunimi@ains.fi.
Vanhat sähköpostiosoitteet toimivat rinnalla vielä reilun siirtymäajan.
Kotisivummekin löytyvät edelleen osoitteella ponvia.fi.


Ponviasta tulossa A-Insinöörit – palvelumme kehittyvät

Hartiamme ovat aiempaa leveämmät, mutta tutut osaajat ja ketterä tekeminen Oulussa silta- ja vesirakenteiden suunnittelun erikoisyksikkönä jatkuu.
Jatkamme vielä toistaiseksi Ponvian nimellä, mutta tarkoituksenamme on sulauttaa yrityksemme loppuvuonna A-Insinöörit Civil -toimialayhtiöön. Tiedotamme fuusiosta ja nimenmuutoksesta, kun se tulee ajankohtaiseksi.

Monen infrasuunnittelualan ja suunnittelijavoimavarojen yhdistyminen on jo nyt tuonut hankkeisiin osaamis- ja synergiaetuja, joista asiakkaamme ovat hyötyneet.
 

Lisätietoja:

Tuomo Järvenpää, yksikönjohtaja, Ponvia – osa A-Insinöörejä
Puh. +358 50 338 6540
tuomo.jarvenpaa@ains.fi

 

< Takaisin uutisarkistoon