Haemme palvelukseemme sillansuunnittelun ammattilaisia

09.09.2022

https://www.ains.fi/rekrytointi?rmpage=job&rmjob=232&rmlang=FI

Sillansuunnittelun ammattilaisia

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

Haemme nyt Silta- ja taitorakenne osaajia vahvistamaan kasvavaa toimintaamme ympäri Suomea. Myös etätyö on mahdollista, joten asuinpaikkasi ei ole haaste.

Projektipäällikköitä sillansuunnitteluun ja ylläpitoon

Olet DI tai insinööri ja sinulla on jo useamman vuoden kokemus siltojen uudis- tai korjaussuunnittelusta ja tarkastamisesta.

Sillansuunnittelijoita ja/tai Sillan ylläpidon suunnittelijoita

Olet DI tai insinööri ja sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus sillansuunnittelusta, korjaussuunnittelusta, siltatarkastuksista tai rakennesuunnittelusta.

Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Saat työllesi kollegojen tuen kaikilla suunnittelun osa-alueilla, käyttöösi alan parhaat työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan.

Tarjoamme myös muut kattavat henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2021).

Tutustu meihin ja täytä hakemuksesi 2.10. mennessä osoitteessa: www.ains.fi/ura. Ole aktiivinen, sillä täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa yksikönjohtajat Harri Kallio, puh. 040 778 0957  harri.kallio@ains.fi  ja Tuomo Järvenpää, puh. 050 338 6540 tuomo.jarvenpaa@ponvia.fi

Insinööritoimisto Ponvia Oy on osa A-Insinöörit Oy:tä.

< Takaisin uutisarkistoon