Insinööritoimisto Ponvia Oy:n Toimitusjohtajaksi on 01.01.2021 nimitetty DI Tuomo Järvenpää

13.01.2021

Toimitusjohtajan nimitys

Insinööritoimisto Ponvia Oy:n toimitusjohtajaksi on 01.01.2021 alkaen nimitetty DI Tuomo Järvenpää (35).
Järvenpää on ollut Ponvian palveluksessa lähes 13 vuotta.  Hän on aikaisemmin toiminut yrityksessä projekti- ja laatupäällikkönä sekä hallituksen jäsenenä. Hänellä on laaja ja monipuolinen osaaminen taitorakenteiden suunnittelusta ja projektin johtamisesta. Edellinen toimitusjohtaja Kari Kuusela jatkaa yrityksessä johtavan asiantuntijan roolissa.
”Olemme hyvin tyytyväisiä, että olemme onnistuneet kasvattamaan nuoresta pitkäaikaisesta työntekijästä hyvän jatkajan toimitusjohtajan tehtäviin. Menettelyllä on pystytty varmistamaan toiminnan jatkuminen aiemmin hyväksi havaitulla tavalla eikä muutos aiheuta työntekijöissä epävarmuutta”, toteaa Ponvian hallituksen puheenjohtaja Pekka Mosorin.
”Olen tehnyt Tuomon kanssa tiivistä yhteistyötä hänen työuransa alusta lähtien Ponvian suunnitteluhankkeissa, joista osa on ollut hyvinkin vaativia ja osa suunnitteluun liittyviä kehittämishankkeita. Tuomon osaamisen ja kehityskykyisyyden tuntien jätän yrityksemme vetovastuun luottavaisin mielin Tuomolle”, toteaa johtava asiantuntija Kari Kuusela.
”Viime vuosina Ponviaan on rekrytoitu uusia työntekijöitä ja sen henkilöstö on nuorentunut. Ponvia on ollut mukana useissa erittäin haastavissa suunnittelu- ja kehittämishankkeissa. Työntekijöiden sitoutuminen Ponvian tavaramerkiksi tulleeseen laadukkaaseen taitorakenteiden suunnittelu- ja kehitystyöhön antaa meille hyvät edellytykset jatkaa hienoa kehityskulkuamme”, kertoo Ponvian uusi toimitusjohtaja Tuomo Järvenpää.
Insinööritoimisto Ponvia tarjoaa laadukkaita palveluja siltojen, vesi- ja satamarakenteiden suunnittelu-, kehittämis-, rakennuttamis-, projektinhallinta- ja hankintapalvelutehtävissä.
Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tuomo Järvenpää, 050 338 6540
Johtava asiantuntija Kari Kuusela, 040 507 0072

< Takaisin uutisarkistoon